Officieel Scoutshemd (vanaf 6e leerjaar)

Een scoutshemd is verplicht vanaf de jonggivers. Nieuwe hemden moeten aangekocht worden in één van de Hopper-winkels.

Scouts Ruddervoorde (vanaf 1e leerjaar)

Een scoutsdas met rood-witte kleuren en een t-shirt van Scouts Ruddervoorde zijn verplicht als uniformstuk (vanaf de kapoenen!). Een sweater kan optioneel aangekocht worden.

Tweedehandskledij

Primeur! Vanaf dit jaar zal de scouts van Ruddervoorde met 2dehands kleding beginnen. Je kan je hemd, t-shirt of pull ingeven bij de scouts en daarvoor krijg je geld in ruil.

ingeleverd hemd: 10 euro

ingeleverd t-shirt: 3 euro

ingeleverde pull: 7 euro

Deze kleren verkopen wij voor een lagere prijs dan de normale aankoopprijs!

2dehands hemd: 15 euro

2dehands t-shirt: 5 euro

2dehands pull: 10 euro

Momenteel beschikken we over volgende kledingstukken, die tweedehands aangekocht kunnen worden:

Truien: 5-6j trui (3 stuks), 7-8j trui (4 stuks), 9-11j trui (3 stuks), 12-13j trui (7stuks), S trui (2 stuks), XL trui (1 stuk)

T-shirts: 5-6j t-shirt (13 stuks), 7-8j t-shirt (1 stuks), 12-14j t-shirt (2 stuks), S t-shirt 2 (7 stuks), M t-shirt (3 stuks), XL t-shirt (2 stuks), XXL t-shirt (1 stuks),

Als je interesse hebt stuur je een mailtje naar dit mailadres: textielscouts@gmail.com

In de mail vermeld je in welke tak uw zoon of dochter zit, wat je wil kopen en welke maat je wil. Je kan er om komen tijdens de volgende activiteit en betaalt cash aan iemand van de leiding. Wij bezorgen jou dan het kledingstuk. Wanneer je je kleding inlevert bij de leiding zullen wij kijken als het nog goed genoeg is om te verkopen. Zorg dus dat er in je hemd, t-shirt of pull geen scheuren of gaten zitten en zorg dat de jaartekens er af zijn! Je kan het altijd zelf wat oplappen door bijvoorbeeld de scheuren te naaien.

Nieuwe Kledij bestellen

Had u graag nieuwe kledij besteld?

T-shirts en sjaaltjes kunnen tijdens de vergadering gekocht worden bij de verantwoordelijken, Manou Van Daele (Jonggivers) & Hebe Coucke (Kapoenen).

Sweaters zijn nooit in voorraad en dienen dus altijd besteld te worden! De bestellingen voor sweaters worden bijgehouden en 3x per jaar doorgegeven om te laten drukken. Op die manier kunnen we een groot aantal bestellingen per keer doorgeven en zo de kostprijs laag houden. De deadlines voor het bestellen van sweaters liggen op 20 oktober, 20 februari en 20 april. Reken hierna op minimum drie weken wachttijd vooraleer u de sweater zal ontvangen!

LET OP: de bestelling van een pull is pas definitief wanneer we uw overschrijving ontvangen hebben!

Kledij

Betaling: BE75 0682 4569 3751 met vermelding van ‘Naam’ + ‘Tak’ + ‘Kledij’