Officieel Scoutshemd (vanaf 6e leerjaar)

Een scoutshemd is verplicht vanaf de jonggivers. Hemden moeten aangekocht worden in één van de Hopper-winkels.

Scouts Ruddervoorde (vanaf 1e leerjaar)

Een scoutsdas met rood-witte kleuren en een t-shirt van Scouts Ruddervoorde zijn verplicht als uniformstuk (vanaf de kapoenen!). Een sweater kan optioneel aangekocht worden.

Maak een bestelling

Had u graag kledij besteld?

T-shirts en sjaaltjes kunnen tijdens de vergadering gekocht worden bij de verantwoordelijke, Manou Van Daele (Jonggivers) & Hebe Coucke (Kapoenen).

Sweaters zijn nooit in voorraad en dienen dus altijd besteld te worden! De bestellingen voor sweaters worden bijgehouden en 3x per jaar doorgegeven om te laten drukken. Op die manier kunnen we een groot aantal bestellingen per keer doorgeven en zo de kostprijs laag houden. De deadlines voor het bestellen van sweaters liggen op 20 oktober, 20 februari en 20 april. Reken hierna op minimum drie weken wachttijd vooraleer u de sweater zal ontvangen!

LET OP: de bestelling van een pull is pas definitief wanneer we uw overschrijving ontvangen hebben!

Kledij

Betaling: BE75 0682 4569 3751 met vermelding van ‘Naam’ + ‘Tak’ + ‘Kledij’