Inschrijving (deadline 13 oktober) + Overgang

Zoals in vorig bericht al weergegeven is de leiding razend enthousiast om jullie terug te ontvangen voor het nieuwe werkjaar! Nog een klein beetje info:

Inschrijven voor nieuwe leden:

Ben je helemaal overtuigd en wil je je graag inschrijven in de scouts? Volg dan volgend stappenplan. INSCHRIJVEN KAN TOT EN MET 13 OKTOBER!!!

1. Surf naar scoutsruddervoorde.be en klik in de menubalk op ‘Downloads’.
  1. Download het document ‘individuele steekkaart‘.
  1. Neem rustig de tijd om alles te overlopen en in te vullen.
  1. Mogen we vriendelijk vragen om het inschrijvingsgeld (€45) te storten op de rekening van Scouts Ruddervoorde (BE75 0682 4569 3751) met vermelding van Naam + ‘Kapoen Scoutsjaar 2018-2019′. Dit maakt het voor ons duidelijk wie al betaald heeft. Alvast bedankt!
  1. Na de storting dien je op 16 september, 29 september of 13 oktober (de 3 volgende vergaderingen) de ingevulde medische fiche in aan de inschrijvingstafel. Hierbij bevestig je gewoon nog eens aan de leiding dat het inschrijvingsgeld is betaald. Gelieve dus eerst te betalen en dan pas de medische fiche af te geven.
  1. We willen u er nog graag op wijzen dat de medische fiche moet ingediend worden!! Pas dan ben je volledig ingeschreven. Geen medische fiche = niet verzekerd!! Alle e-mailadressen verkrijgen we ook via deze medische fiche, dus enkel na het indienen van deze fiche kunnen wij mails sturen.

Alle stappen overlopen? HOERA, je bent officieel een kapoen van Scouts & Gidsen Ruddervoorde en helemaal klaar voor een geweldig jaar vol spel en plezier!

Inschrijven voor andere leden :

1. Is er iets veranderd aan je medische fiche?
    • Nee? Alles in orde! (Behalve wouters eerste jaars dienen allemaal een nieuwe medische fiche in!!)
    • Ja? Gelieve een nieuwe medische fiche af te printen en in te vullen. Klik in de menubalk op ‘Downloads’, download de ‘Individuele Steekkaart’ en geef hem ingevuld af aan je takleiding.
  2. Stort het inschrijvingsgeld (€45) op het rekeningnummer van Scouts Ruddervoorde (BE75 0682 4569 3751) met vermelding van Naam + ‘tak Scoutsjaar 2018-2019′. Dit maakt het voor ons duidelijk wie al betaald heeft. Gelieve dit te doen voor 13 oktober! Alvast bedankt!
  3. Hebt u deze twee stappen overlopen? Proficiat, je bent opnieuw klaar voor een geweldig scoutsjaar!

Overgang:

Traditiegetrouw vormt de Overgang, onze officiële startdag, voor jullie de eerste vergadering van het werkjaar? Klaar om over te gaan naar een volgende tak? Klaar om andere kinderen die overgaan eens goed vuil te maken?

Wanneer?

16/09/18

Start?

2e en 3e leerjaar:                  12u in Merkemvelde

4e leerjaar en verder:         9u aan het scoutslokaal

Einde?

16u30 in Merkemvelde

Douchen?

Enkel scoutsers die overgaan mogen de douches gebruiken!

Mee te nemen?

• Stevige rugzak (geen zwemzakje met touwtjes)
  • Lunchpakket
  • Koek(en) of stuk(ken) fruit
  • Drankje
  • Flesje water
  • Soepbeker
  • Douchegerief (enkel indien je overgaat naar een andere tak)

Tip

Ouders die hun kind komen ophalen, leggen best een doek in de auto want de kinderen kunnen heel vuil zijn!

Tot dan,

De leiding