Ondanks het COVID-19 virus heeft de leiding ervoor geopteerd om alles te plannen zoals we dat normaal doen. We hopen dat onze werking en kalender zo weinig mogelijk beïnvloed worden en zullen steeds de richtlijnen van Scouts & Gidsen Vlaanderen navolgen. Wij zijn alvast gewapend met extra mondmaskers, ontsmettingsalcohol en allesreiniger. Wordt er toch een evenement of vergadering afgelast door de geldende maatregelen, dan zullen wij dat op tijd communiceren. De veiligheid van onze gasten komt bij ons op de eerste plaats!

De jeugdwerkregels blijven van kracht, net zoals de scholen, wordt er gewerkt met kleurcodes.
We beginnen in code geel 🟡: scoutsactiviteiten mogen doorgaan in bubbels tot 50 personen.

Wanneer we in code oranje 🟠 terechtkomen, wordt er een onderscheid gemaakt tussen -12 en +12 groepen.
scoutsactiviteiten met +12 leden mogen in bubbels van 50 wanneer ze buiten plaatsvinden. Activiteiten met +12 leden die binnen plaatsvinden, worden gelimiteerd tot 20 personen.

COVID-19 OPDRACHTEN

Deze rubriek blijft nog even bestaan, in het geval dat de corona-maatregelen verstrengen en we opnieuw geen activiteiten meer mogen geven. Niet getreurd! Op dit moment mogen de activiteiten gewoon blijven doorgaan. Heb je wat tijd over? Piep dan zeker eens tussen de opdrachten die we in het vorig werkjaar meedeelden, veel plezier alvast!

OPDRACHT WEEK 7

Deze week is terug een algemen opdracht: een fietstocht langs de huizen van jullie leiding! Bij elk huis is er een specifieke quizvraag! Vind jij alle juiste antwoorden? Donwload de opdracht en ga er op uit! PS: blijf steeds op een veilige afstand van elkaar!

Opdracht week 7: fietstocht

OPDRACHT WEEK 6

OPDRACHT WEEK 5

Deze week is er een algemene opdracht voor alle takken! Kan jij alle juiste foto’s van de leiding van toen en nu aan elkaar koppelen? Leiding: toen vs nu